Ook dit jaar doen er weer een aantal kermisexploitanten mee met de kortingsactie. Op de flyer kan je zien welke kermisexploitanten er meedoen en met welke actie. Deze bonnen zijn geldig op maandag 10 en dinsdag 11 oktober 2022. Geniet van de mooiste straatkermis van de Liemers, knip de bonnen uit en profiteer van de leuke acties!

Op woensdag 5 oktober kan je deze actie ook vinden in het Westervoorts Nieuwsblad of download hem hier en print hem uit.

Bij de opening van de kermis op zaterdagmiddag 14.00 uur (bij zalencentrum Wieleman) hebben we ook weer een aantal activiteiten. Je kan meedoen aan het Kermisjonkheer/vrouw schieten (vanaf 10 jaar) bij de schietsalon en we hebben o.a. de Paw Patrol mascottes, schminken, glittertattoos én clown Fleur!

Fijne kermis allemaal! Vuul je vooral thuus!

Pin It on Pinterest

Share This