De Westervoortse Kermis die dit jaar gehouden wordt van zaterdag 8 t/m dinsdag 11 oktober 2022, is alom bekend om de langgerekte straatkermis die in de hele Dorpstraat is opgesteld. Voor alle leeftijden is er volop vertier, hele vriendengroepen én families komen weer traditiegetrouw bij elkaar en schuiven langs alle attracties en kraampjes in de Dorpstraat. Het is ook de kermis waar iedereen met plezier een extra rondje in de attracties kan maken door de aantrekkelijke tariefstellingen. De straatkermis in Westervoort trekt jaarlijks veel bezoekers uit de Liemers en de regio Arnhem.

Zaterdag 8 oktober gaat de Westervoortse straatkermis van start. Kinderen kunnen de zaterdag om 14.00 uur naar de opening op het plein bij Wieleman komen om daar een ontmoeting te hebben met echte Paw Patrol mascottes. Ook kunnen ze zich speciaal voor de Westervoortse kermis gratis laten schminken en glittertattoo ’s laten aanbrengen en genieten van Clown Fleur.

Voor de jeugd vanaf 10 jaar is zaterdag 8 oktober vanaf 14.00 uur het traditionele Kermisjonkheer/vrouw schieten bij de schietsalon. Zaterdagavond 8 oktober wordt vanaf 20.00 uur voor de 30e keer het Kermiskoning(in) schieten vanaf 18 jaar in Zalencentrum Wieleman gehouden. Speciaal voor dit jubileum is de vrijdagavond 7 oktober het Keizerschieten bij Zalencentrum Wieleman vanaf 20.30 uur.

Zondag 9 oktober is de straatkermis open vanaf 12.00 uur. Maandag 10 en Dinsdag 11 oktober is de kermis open vanaf 13.30 uur.

Voor meer informatie en feestprogramma’s Partycentrum Maksim en Zalencentrum Wieleman zie www.westervoortsekermis.nl/

Pin It on Pinterest

Share This