Zaterdag 8 oktober 2022, is het weer zover! Er kan weer gestreden om de titel Westervoortse Kermiskoning(in). Wees er snel bij, want er is plek voor 60 mensen. Inschrijven kan bij Zalencentrum Wieleman op vrijdagavond 23 september én donderdagavond 29 september vanaf 21.00 uur. De kosten voor deelname bedragen €15,- (dit is inclusief entree voor het feest op de zaterdagavond en kermis T-shirt met de nieuwe leus). Als u al in het bezit bent van een passe-partout kaart voor alle dagen, krijgt u €7,50 korting voor deelname aan het schieten.

Losse kermis T-shirts met leus zijn €10,- (alleen te koop bij Zalencentrum Wieleman). De entreekaarten voor de zaterdagavond zijn dit jaar alleen online te koop voor €12,- (www.wieleman.nl).

Het is ook mogelijk om uw inschrijfformulier online in te vullen. Daarvoor dient u de gegevens hiernaast in te vullen. U ontvangt dan per email een bevestiging van uw inschrijving. Wel verzoeken wij u om op een van de inschrijfavonden langs te komen om de betaling af te ronden en om het beroemde kermisshirt in ontvangst te nemen.

Wij kijken ernaar uit om deze avond weer met jullie tot een groot succes te maken en wie weet loop jij dit jaar rond als de nieuwe Westervoortse Kermiskoning(in)!

Inschrijven kan je doen via de volgende link.

 

Pin It on Pinterest

Share This