Kermisactie: Van oliebol tot shirt

 

 Van oliebol tot shirt: de kermisacties van dit jaar

‘t Geet niet deur. Dat mag vanwege alle coronamaatregelen inmiddels geen verrassing meer heten. Desalniettemin hebben de kermispromotor, Stichting Kermis Westervoort (SKW) en het Comité Kermiskoning(in) Westervoort (CKW) toch gemeend een paar kleinschalige kermisacties te houden om het leed ietwat te verzachten.

 

Oliebollen voor de jeugd

Hoewel er van 3 t/m 6 oktober geen attracties te vinden zijn, staat de bekende Hollandsche Gebakkraam van Rochér Meurs wel gewoon in Westervoort. Niet in de Dorpstraat, maar op winkelcentrum de Wyborgh. Zowel jong als oud kan dit jaar dus ‘gewoon’ smullen van een kermisoliebol. De jongsten krijgen deze lekkernij daarbij zelfs helemaal gratis, want de SKW en CKW hebben namelijk bijna 1400 tegoedbonnen voor één gratis oliebol uitgedeeld aan de Westervoortste basisscholen.

 

Shirtjes

Ook aan de iets oudere jeugd is gedacht. Zij kunnen namelijk vanaf 1 oktober het welbekende kermisshirt kopen. Leuk voor de verzameling, maar er zit dit jaar ook een prijsvraag aan verbonden: degene die de leus op de meest originele of leuke manier afmaakt en daar een foto van maakt, wint een zakje muntjes van Wieleman. De nummers 2 en 3 ontvangen een leuk bierpakket.

 

Deelnemers van het kermiskoning(in)schieten van afgelopen jaar kunnen het shirtje vrijdagavond 2 oktober gratis ophalen tegen inlevering van de brief die zij hebben gehad. Er zijn dan ook textielstiften en een fotocamera aanwezig, zodat zij automatisch mee kunnen dingen naar de prijzen.

 

De kermisshirts zijn vanaf 1 oktober tegen de kostprijs van €7,50 in allerlei maten te verkrijgen bij Wieleman.

Alle berichten

Pin It on Pinterest

Share This