Nieuwe website

Nieuwe kermis website

Nog een maandje, dan is weer de kermis in Westervoort. Van zaterdag 5 t/m dinsdag 8 oktober om precies te zijn. In de aanloop naar het feest gaat aanstaande vrijdag om 10.00 uur een nieuwe website online op www.westervoortsekermis.nl.

Natuurlijk was er wel een site, maar die was niet meer up to date. Tijd voor een nieuwe, vond de Stichting Kermis Westervoort, die de organisatie van het jaarlijkse feest vorig jaar van de gemeente overnam. De lokale ondernemers Jeroen Berings (Berings ICT Diensten) en Martijn Schouten (grafisch ontwerper) werden benaderd en zij zegden gelijk, belangeloos hun medewerking toe. Vanaf vrijdag kan iedereen zien waar dat toe heeft geleid. Voorzitter Ferdinandvan den Oord van Stichting Kermis Westervoort heeft de site uiteraard al gezien en is dik tevreden. “Een kleurrijk, informatief en overzichtelijk geheel met koppelingen naar Facebook en Instagram. Hier kunnen we voorlopig mee vooruit.”

Dat de kermis zo’n mooi visitekaartje verdient, staat voor Ferdinand van den Oord als een paal boven water. “De kermis in Westervoort het feest van het jaar. Iedereen kijkt ernaar uit. Bij mij is het net als bij veel anderen: als straks de eerste stroomkasten in de straat verschijnen word ik al zenuwachtig.”

Bron: Westervoort Post

Alle berichten

Pin It on Pinterest

Share This